Ahoj,
taky mám podobný problém (prehistorický netbook Packard Bell "dot s-e 245CZ" atom N570 + ASUS USB-BT400 a OS: W7 starter SNPC OA) >> zkoušel jsem restarty, reinstal ovladačů i app, pohrát si s nastavením ve správci zařízení atd.
nejříve jsem zkusil BT verzi (nainstaloval se COM3 a 4) a i když jsem po neuspěšném připojení zkusil manuálně přepnout na COM4, tak se i tak v dialogovém okně objevovala hláška s pokusem připojit se přes COM3
(Forscan se připojil bez problému na první pokus >> nejsem si už jistý, ale ukazoval verzi adaptéru 4.15? )
potom jsem kvůli ELMconfigu přešroubobal na USB verzi a scénář se v podstatě opakoval >> FORScan i ELMconfig se chytnul na poprvé a FORDiag zase nic, i když se tváří, že autodetekce něco našla, tak se nechce připojit (nepíše konktréní kod chyby >> jen port přes který to zkouší a že připojení selhalo) >> Fordiag jsem po restartu zkoušel vždy jako první, takže předpokládám, že adaptér neblokoval např. FORSCAN
vím, že je problém nejspíš na mé straně (ale vzhledem k pomalosti NETBOOKU je jakékoliv laborování doslova utrpení
) >>>
tak se ptám: co dělám blbě případně jestli je aplikace FG citlivější na tragický HW ?:D libí se mi diagnostika a živý přehled (rád bych to časem rozběhal
)
mondeo v kombíku(MK4 2009) 2.0 TDCi 103kW + CONVERS+/Travelpilot FX