ForDiag.cz

Fórum o autodiagnostice
Právě je 05 črc 2020, 15:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: kabel vs forscan a mondeo mk5 - 2019
PříspěvekNapsal: 09 pro 2019, 23:05 
Offline

Registrován: 09 pro 2019, 23:02
Příspěvky: 6
Ahoj, na focusu mk3 (rok 2016) vse s forscanem fachci v pohode (mam USB kabel s nejnovejsim FW - tusim 3.63).
Ted sme napojil forscanem mondeo mk5 (rok 2019) 1,5Ecoboost a nevidim IPC modul. Kde muze byt problem?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 07 dub 2020, 11:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 882
Jaka verze FORScan ?
Posledni verze FORScan 2.3.31 podporuje ForDiag nativne (sama prepina CANy i rychlosti CANu)
viz. https://forscan.org/download.html

2.3.31 beta, 2020-03-20 (download)

+ ForDiag adapter support
+ Some configuration parameters for different modules and models
+ Service function "Reset pilot injection quantity learned values" for:

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 13 dub 2020, 18:40 
Offline

Registrován: 09 pro 2019, 23:02
Příspěvky: 6
Tak bohuzel, IPC stale nevidim...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 13 dub 2020, 18:48 
Offline

Registrován: 09 pro 2019, 23:02
Příspěvky: 6
Obrazovka


Přílohy:
forscan.JPG
forscan.JPG [ 58.08 KiB | Zobrazeno 2557 krát ]
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 13 dub 2020, 19:37 
Offline

Registrován: 09 pro 2019, 23:02
Příspěvky: 6
Jak ej to s verzi kabelu, mam interface 3.63 - muze to mit taky vliv?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2020, 13:54 
Offline

Registrován: 09 pro 2019, 23:02
Příspěvky: 6
Prosim, neni problem v kabelu, nemusi aby t fachcilo byt ten novejsi kabel 4.xx?

Software ForScan používá pro přepnutí rychlosti na 500kbits techniku/AT povely,
kterou do verze 4.15 interface Fordiag NEpodporuje.
Proto nefunguje spojení s jednotkami na MS-CAN v těchto vozech.

Řešení problemu je v procesu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2020, 20:55 
Offline

Registrován: 09 pro 2019, 23:02
Příspěvky: 6
Tak problem bude asi mimo jine i v nastaveni forscanu...

Vzal sem china ELM 327 kabel s prepinacem a na Focusu MK3 2016 vse OK (vyzada si prepnuti prepinace na MS sbernici) u mondea se ani u fordiag kabelu ani u ELM nerekne ani o prepnu na MS sbernici...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz