ForDiag.cz

Fórum o autodiagnostice
Právě je 05 črc 2020, 15:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Klima
PříspěvekNapsal: 17 kvě 2015, 19:33 
Offline

Registrován: 13 dub 2014, 18:29
Příspěvky: 1
Zdravim, chtel jsem se zeptat jestli verze 1.25.08 dokaze vycist chybove hlasky klimatizace, mam ford cougar v6, mot. duratec 2.5 l

Diky Rici


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Klima
PříspěvekNapsal: 19 kvě 2015, 09:53 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 882
Bohuzel Cougara neznam detailne. Bavime se o climatronicu ?
Protoze pokud je to jen "mechanicka" klima, tak ta nema ani zadnou ECU, natoz chyby.

climatronic: pokud je to v Cougaru stejne jako v Mondeu MK2, tak ano.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Klima
PříspěvekNapsal: 05 srp 2016, 11:12 
Offline

Registrován: 12 led 2015, 09:03
Příspěvky: 24
Ahoj, lze odhalit chyby automatické klimatizace (climatronic) u ford focus mk2 2006?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Klima
PříspěvekNapsal: 07 srp 2016, 16:33 
Offline

Registrován: 12 led 2015, 09:03
Příspěvky: 24
Dobry den, Zadne informace?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Klima
PříspěvekNapsal: 07 srp 2016, 19:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2012, 10:54
Příspěvky: 146
Bydliště: čáslavsko
Mělo by to jít připojením jednotky EATC.

_________________
Kabel ForDiag 3.63; Ford Focus MK II 2.0 16V (2011)
Colorado Red GALERIE


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Klima
PříspěvekNapsal: 08 srp 2016, 20:16 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 882
Tak tak. Klima je rizena modulem EATC.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Klima
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2017, 09:14 
Offline

Registrován: 31 kvě 2017, 09:08
Příspěvky: 3
Zdravím, mondeo mk3 2.0 Duratec 2003, klimatizace automatická - sahara běží, medium naplněno, ale když je venku víc jak cca 28stC tak se nestpustí. Má kompresor čidlo teploty, či nějaké jiné které by šlo diagnostikovat? díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Klima
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2017, 13:09 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2012, 10:54
Příspěvky: 146
Bydliště: čáslavsko
Je tam předepsané množství média? Nesmí být málo, ale ani moc.....Oba extrémy hlídají snímače tlaku na potrubí a nedovolí spustit klimatizaci.

_________________
Kabel ForDiag 3.63; Ford Focus MK II 2.0 16V (2011)
Colorado Red GALERIE


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Klima
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2017, 13:45 
Offline

Registrován: 31 kvě 2017, 09:08
Příspěvky: 3
Plněno mašinou Texa na to určenou. Tak předpokládám že ano.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Klima
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2017, 13:55 
Offline

Registrován: 31 kvě 2017, 09:08
Příspěvky: 3
A funkce je taková - za studena kompresor běží, chladí. Ale chladí málo. Sahara jede. Po prohřátí, podotýkám při venkovních teplotách nad 28st se po čase kompresor zastaví a již se nerozběhne. Zatím nebyla možnost zda jde do kompresoru ovládací napětí při jeho výpadku.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz