ForDiag.cz

Fórum o autodiagnostice
Právě je 10 pro 2022, 10:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 02 úno 2015, 18:47 
Offline

Registrován: 19 led 2015, 15:15
Příspěvky: 8
Zdravím chlapy má zde někdo nasnímané hodnoty pidů co podporuje EPIC v uržitých otáčkách,at se dá podle čeho porovnávat?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 02 úno 2015, 20:23 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 916
Ja k nemu mam jen toto
viewtopic.php?f=15&t=5&hilit=EPIC

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 03 úno 2015, 20:53 
Offline

Registrován: 19 led 2015, 15:15
Příspěvky: 8
Dik o tom vím.
Chtěl bych se zeptat,podporované pidy u EPICu je Poloha plynového pedálu 1. a 2. což je jedna ze zákl. hodnot pro ECU ,ale nechce se mi zobrazovat jak na budíkách ani v osciloskopu. Čím to může být způsobeno? A chtěl bych se zeptat jak nejjednodušeji sem vložit naměřené hodnoty nejlépe i když na osciloskopu je to vidět lépe.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 04 úno 2015, 09:45 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 916
EPIC ma pidy "PPOS1" a "PPOS2"
Jsou tyto pidy u tebe zelene / podporovane ?
Oba pidy mely spatne prednastaveny rozsah max. hodnoty. Rozsah byl od 0 to 5, ale melo by to byt 0..100%.
Staci v grafu najet na panel s meritkem daneho pidu do jeho horni poloviny
a zaroven drz stisk. kl. CTRL (obarvi se jen pulka panelu srafovane)
a pak zatocenim kolecka lze menit dany rozsah.
Rozsah opravim v nove verzi.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 07 úno 2015, 18:49 
Offline

Registrován: 19 led 2015, 15:15
Příspěvky: 8
Vkládám naměřené hodnoty volnoběch a 2tis. otáček kdyby někdo viděl nějaké abnormality,at napíše.


Přílohy:
Poznámka: Zvýšené otáčky 2tis.
Diag 3.jpg
Diag 3.jpg [ 89.97 KiB | Zobrazeno 18035 krát ]
Poznámka: Volnoběch
Diag 4.jpg
Diag 4.jpg [ 96.11 KiB | Zobrazeno 18035 krát ]
Poznámka: volnoběch
Diag 1.jpg
Diag 1.jpg [ 90.97 KiB | Zobrazeno 18035 krát ]
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 07 úno 2015, 18:51 
Offline

Registrován: 19 led 2015, 15:15
Příspěvky: 8
Přídavek


Přílohy:
Poznámka: Proměnlivé otáčky
Diag 2.jpg
Diag 2.jpg [ 90.96 KiB | Zobrazeno 18035 krát ]
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz