ForDiag.cz

Fórum o autodiagnostice
Právě je 22 úno 2020, 21:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: elektroinastalace
PříspěvekNapsal: 24 led 2018, 23:00 
Offline

Registrován: 24 led 2018, 22:46
Příspěvky: 1
Ahoj, mám ford mondeo 2.0TDCi , r.v. 2008,automat, po udělání rozvodů a přetěsnění víka auto přestalo jet, hlásí to chybu na sání a pak chybu na turbu, zároveň, ale diagnostika ani nepoznala že na tom sání mám odpojený jedno čidlo, když odmažu všechny chyby tak auto chvílu jede a řadí bez problému, ale asi po 1km 2x kopne automat a spadne to do nouzáku.Elektrikář přkontroloval všechny kabely a stejně nic nenašel, dělá to furt to stejný.Je zajímavý, že předtím auto jelo bez problémů, a po rozvodech je elektrika v tahu.Nesetkal se s tímhle někdo?ocením každou radu.Dík


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: elektroinastalace
PříspěvekNapsal: 29 led 2018, 18:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2012, 10:54
Příspěvky: 146
Bydliště: čáslavsko
Jedině, jestli se díky té opravě nepřelámala nějaká kabeláž....

_________________
Kabel ForDiag 3.63; Ford Focus MK II 2.0 16V (2011)
Colorado Red GALERIE


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz