ForDiag.cz

Fórum o autodiagnostice
Právě je 21 zář 2021, 03:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Mondeo MK3 ST220
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2019, 22:39 
Offline

Registrován: 10 kvě 2019, 22:26
Příspěvky: 2
Ahoj Tomine mám už pár let kabel od tebe ForDiag v2.20 a mám stčko 2003 rok s jednotkou V a jde mě o to že na přístrojích nevidím sondy za katem je před katem a adaptace jen v jednom sloupku a adaptace volnoběh a s klimou žádná hodnota. Na 2.5 v6 mk2 adaptace sem měl kompletní. Chystáš nějaký upravy softu nebo ne? Dík


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mondeo MK3 ST220
PříspěvekNapsal: 20 kvě 2019, 11:08 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 906
ST220 takto skutecne zapisuje adaptace = vetsina bunek je nulovych.
Proveroval jsem to primo na aute co mam dokonce v rodine.
Tady zadna uprava sw nepomuze.

Na lambdu ZA katem se muzes podivat, ale musis si predefinovat/nastavit libovolny merak na prislusny PID (hledej "EGO21").
Viz. navod k sw.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mondeo MK3 ST220
PříspěvekNapsal: 20 kvě 2019, 20:44 
Offline

Registrován: 10 kvě 2019, 22:26
Příspěvky: 2
Ok mrknu na to dík.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz