ForDiag.cz

Fórum o autodiagnostice
Právě je 21 zář 2021, 03:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Mondeo st200
PříspěvekNapsal: 15 čer 2018, 13:58 
Offline

Registrován: 10 úno 2016, 01:29
Příspěvky: 1
Ahoj, mohl by někdo poradit kde začít hledat chybu? Jestli je adaptační tabulka správná a něco tam nechybí. Od vymazání je najeto zhruba 700km

Předem díky


Přílohy:
Snímek obrazovky (1).png
Snímek obrazovky (1).png [ 82.39 KiB | Zobrazeno 3350 krát ]
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mondeo st200
PříspěvekNapsal: 20 čer 2018, 17:49 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 906
Nic nechybí. V6ky takto adaptují = používají jen jeden sloupec buněk.
A hodnoty jsou v normě - neřešil bych.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz