ForDiag.cz

Fórum o autodiagnostice
Právě je 21 zář 2021, 03:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Reset/zakladna poloha skrtiacej klapky
PříspěvekNapsal: 17 úno 2016, 15:00 
Offline

Registrován: 17 úno 2016, 14:58
Příspěvky: 4
Ahoj, vedel by si mi poradit, ci sa da s fordiagom nejako nastavit/resetovat klapka na Focus II ST predFL? Cital som ze na reset sa vytahuju nejake poistky, ale urcite existuju exaktnejsie postupy :)
Klapka/sanie sa ide cistit, auto ma niekedy problemy s kolisavym volnobehom.
Dakujem za rady :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 úno 2016, 16:30 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 906
Nikde (v IDS) jsem nenasel nejakou akci "reset skrtici klapky" apod. pro tento motor. :think:
Vytahovani nejake pojistky jsem v minulosti potkal, ale nebylo to u I5 motoru.
Odkud mas info o pojistce ?

Mohl bys mi prosim prilezitostne nasnimat hodnoty z motoru ? (pripadne prosim pisni do SZ)

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 úno 2016, 16:39 
Offline

Registrován: 17 úno 2016, 14:58
Příspěvky: 4
Cital som na internete ze treba vytiahnut nejaku malu poistku na 5 minut aby RJ zabudla adaptacie aj TB, vyskusam teda tak :)
Ake hodnoty by si chcel vidiet? Urcite budem logovať, v inom vlakne k duratecu he som cital ze tam je pozadovana hodnota klapky a poloha klapky, budem to porovnavat a uvidi sa.
Je mozne ze take nastavenie/reset vobec neexistuje, viem ze pri inych znackach sa to robieva po napr. vymene klapky tak som sa chcel opytat ci o tom vies viac :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 17 úno 2016, 20:18 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 906
Elektro. klapka je jedna z veci kterou si ECU hodne kontroluje (bezpecnost ... jsou v ni vzdy min. dva snimace aktualni polohy).
Pokud by klapka jakkoliv drhla, nebo podobne, tak by si urcite ECU hned zapsala DTC.
Adaptace tam asi budou take, ale neznam jejich algoritmy.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz