ForDiag.cz

Fórum o autodiagnostice
Právě je 30 lis 2020, 23:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 28 lis 2015, 20:12 
Offline

Registrován: 28 lis 2015, 20:10
Příspěvky: 6
Ahoj,
mám zájem o tento kabel. Jaká je cena a kde se dá objednat?
Děkuji, Vychodil.

_________________
Ford Focus 1.8 16v Zetec r.v. 99


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 30 lis 2015, 13:26 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Odepsal jsem do mailu.
Jinak informace jsou na začátku tohoto vlákna: viewtopic.php?p=107#p107

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 20 pro 2015, 10:58 
Offline

Registrován: 20 pro 2015, 10:54
Příspěvky: 1
Ahoj mám zájem o kabel a soft cca na Focus 2005- Mondeo 05- . Je možné ještě objednat? Děkuji


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 22 pro 2015, 17:09 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
:roll:
Jinak informace jsou na začátku tohoto vlákna: viewtopic.php?p=107#p107

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 20 led 2016, 18:19 
Offline

Registrován: 20 led 2016, 18:12
Příspěvky: 1
Zdravím
Mám zájem o diagnostický kabel + software
chci se zeptat zda bude fungovat i na můj vůz : FORD GALAXY rok výroby 07/2010
Předem moc děkuji za info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 21 led 2016, 10:34 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Ano, Galaxy z tohoto roku je podporovana.
Zbytek jsem poslal do mailu.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 25 úno 2016, 22:03 
Offline

Registrován: 25 úno 2016, 21:53
Příspěvky: 1
Hi,
I sent you an email (fordiag@fordiag.cz) with a few questions, but I'm not exactly sure if it has reached your inbox. Please tell me if you can see it or should I retry it.
Greets,
Mariusz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 26 úno 2016, 12:42 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Hi Mariusz,

no, nothing arrived. :(
Pls. double check your email address in mail.
I just check this address/server and it seems ok.

BTW: you can write me by PM here (I'll enable your account).

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 25 dub 2016, 20:08 
Offline

Registrován: 25 dub 2016, 20:04
Příspěvky: 5
Ahoj.

Mal by som zaujem o HW+SW na mondeo MK3 2002 2.0i 16V. Nasiel by sa?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 25 dub 2016, 21:32 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Ano, nasel. Odepsal jsem do SZ.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz