ForDiag.cz

Fórum o autodiagnostice
Právě je 30 lis 2020, 23:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 04 čer 2015, 09:55 
Offline

Registrován: 04 čer 2015, 09:31
Příspěvky: 2
Ahoj Tomine,
Chtel bych FordDiag kabel+SW. Je uz znama cena BT verze a kdy bude na sklade ?
Mam problem s teplym startem Mondeo IV 2.0 TDCi, 103kW, vyroba konec roku 2007 a potrebuji to v historicky kratke dobe zdiagnostikovat. Pokud BT verze neni v dohledu tak prosim o info jak objednat USB verzi.
Dik.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 05 čer 2015, 12:52 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Zdravim,

BT existuje v prototypu. Mohu dodat do par dnu, pokud bude zajem.
Cena je stejna jako u USB verze.
Staci napsat mail na info :icon-rolleyes: fordiag.cz s adresou a zpusobem platby (ucet/dobirka/osobne).

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 09 čer 2015, 14:03 
Offline

Registrován: 04 čer 2015, 09:31
Příspěvky: 2
Jeste jeden dotaz k BT verzi, je to JEN Blue Tooth nebo ma stale take USB rozhrani ?
Dik.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 10 čer 2015, 14:43 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
BT je jen BT, nema USB.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 05 srp 2015, 17:55 
Offline

Registrován: 05 srp 2015, 17:40
Příspěvky: 1
Čau měl bych zájem o ten kabel, může mi dát někdo nějaký info? Jsem z Brna, máme Mondeo MK3 2003 85kW jde mě o přepsání vstřiků. Tenhle kábl to prý umí, ale radši se ptám. Díky borci.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 06 srp 2015, 10:20 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Ano, Fordiag umi kodovat vstriky na vsech Delphi systemech Mondeo MK3 / Focus MK1 / Transit TDCI.
Zbyle info jsem poslal soukrome.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 08 lis 2015, 21:15 
Offline

Registrován: 08 lis 2015, 21:08
Příspěvky: 1
Zdravím, potřeboval bych nějakou solidní diagnostiku na Fordy, konkrétně se mě jedná o FF 1 1.8 16V 85kw a FF 1 1.8 TDDI 66kw. Jestli to tahle splňuje, měl bych zájem. Buď SZ nebo email. Dík


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 09 lis 2015, 17:53 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Odpovedel jsem do mailu.
Oba typy motoru/aut jsou podporovane.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015, 07:01 
Offline

Registrován: 25 lis 2015, 06:55
Příspěvky: 1
Dobrý den, jsem tu nový a rád bych koupil komplet kabelu se softwarem, abych mohl zkouknout svůj Ford S-Max 2.0 TDCi. Bylo by možné v dohledné době jeden kus zakoupit? Díky moc.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015, 14:05 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
MoraMichal: poslal jsem mail.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz