ForDiag.cz

Fórum o autodiagnostice
Právě je 28 led 2021, 01:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 11 čer 2014, 21:34 
Offline

Registrován: 02 čer 2014, 22:36
Příspěvky: 7
Zdravím.
Je Fordiag pouzitelný pro Focus 1,6 Ecoboost r.v. 2012?

_________________
Kabel ForDiag 3.19, Focus 1,6 EcoBoost 110 kW (2012)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 17 črc 2014, 21:11 
Offline

Registrován: 31 srp 2012, 22:35
Příspěvky: 4
Tomin píše:
Je dodaných pár kusů zkušební verze. Teď se testuje v praxi jestli je stabilní.
Vzhledem k tomu, že jsem žádné negativní informace neobdržel, budu v dohledné době objednávat
první sadu desek pro výrobu.
Písnu sem jakmile bude k dodání.
Cena bude cca stejná.


Není náhodou už k dodání BT verze.

Roman


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 03 úno 2015, 17:04 
Offline

Registrován: 02 úno 2015, 22:22
Příspěvky: 1
Zdravím chtěl bych koupit komplet Fordiag. Jaká je nyní cena a jsou momentálně k dispozici? Chci ho používat na Mondeo Mk.3 r.v. 2001, 2.0 16V bude kompatibilní?

Děkuji za odpověď.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 10 úno 2015, 22:32 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Cena stale stejna - 2100,-
Je skladem.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 29 dub 2015, 12:37 
Offline

Registrován: 01 zář 2012, 07:46
Příspěvky: 2
Ahoj.Potřeboval bych pořídit nový kabel 3.gen. a nejdou mi psát zprávy.Dej mi vědět,příp.na tel.608140346.Děkuji.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2015, 19:02 
Offline

Registrován: 03 čer 2013, 19:10
Příspěvky: 7
Ahoj,

jak poznám jakou mám verzi kabelu? Na tom mém nic o verzi napsáno není. Nikde jsem nenašel podrobnější popis.

Co je to kabel 3. generace? Podporuje BT?
Pokud ano:
- je to možné spojit např. s aplikací TORGUE (nebo nějakou jinou - androidí)?
- podporuje i spojení "kabelem" = USB?
- je při spojení BT nějaké omezení?

Někde jsem četl, že pracuješ na novém FW - co se chystá nového??

Děkuji za informace

M.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2015, 20:22 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
verze kabelu:
viewtopic.php?f=17&t=104&hilit=fordiag+verze

BT bohuzel jeste neni. Mam nejake prototypy, ale v distribuci bohuzel jeste neni.

Androidi aplikace chodi. Tedy do miry co jsem zkousel ja. Od lidi co maji testovaci bt verze
bohuzel zadne zpetne vazby nemam (predpokladam tedy ze vse funguje ;) )

Nova verze FW bude umoznovat update firmware na dalku = pri pripadne zmene fw neni treba posilat kabel na reflash.
Update (a kontrolu verze) firmware bude provadet primo fordiag soft.

Omezeni v BT neni. Komunikace typu "otazka-odpoved" jsou o neco pomalejsi nez na USB, ale
vzhledem k tomu ze i USB je v tomto brzda, neni rozdil nijak obrovsky. Navic Fordiag int. s tim bojuje
tak ze se umi systemu "otazka - cekani na odpoved - prijem odpovedi" vyhnout.
(Fd. interface si ulozi do pameti seznam otazek a poklada je pak do ECU auta sam, bez nutnosti pozadavku ze strany PC.
Do PC se pak pres USB / BT posilaji ke zpracovani uz jen odpovedi z ECU.)

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 27 kvě 2015, 19:10 
Offline

Registrován: 27 kvě 2015, 18:53
Příspěvky: 3
Bydliště: Slovensko
Tomin píše:
Cena stale stejna - 2100,-
Je skladem.


Zdravim vsetkych..

Som tu novy.. Mal by som zaujem o komplet balicek ForDiag....

moj dotaz..

Je to mozne zaslat aj na Slovensko a aka je cena vratane prepravy v eurach,pripadne poprosim nejake pokyny ako to spravne objednat... ?


p.s. este mini dotaz..bude diagnostika spolupracovat aj s mojim postarsim sarkanom: Mondeo 1999 1,8Td , motor RFN Endura De.. a ci sa da predbezne uvazovat o uspechu nejakých pouzitelnych vysledkov merani..

mam problemy s lenivostou akoby slabol vykon motora.. Rad by som to najprv presiel diagnostikou,kym zacnem s niecim maturovat..

VDAKA za odpoved..

er


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2015, 11:50 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Vitej.
Ano, na Slovensko lze poslat (lze i na dobirku).
Ceny prepravy jsem Ti poslal v SZ/mailem.

1.8TD v Mondeu lze pripojit.
Dat z tohodle motoru neni mnoho (ono i te elektroniky na nem),
ale chyby a hodnoty cist lze.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2015, 12:48 
Offline

Registrován: 27 kvě 2015, 18:53
Příspěvky: 3
Bydliště: Slovensko
Tomin píše:
Vitej.
Ano, na Slovensko lze poslat (lze i na dobirku).
Ceny prepravy jsem Ti poslal v SZ/mailem.

1.8TD v Mondeu lze pripojit.
Dat z tohodle motoru neni mnoho (ono i te elektroniky na nem),
ale chyby a hodnoty cist lze.


Ok.. Dakujem za odpoved..

er


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz