ForDiag.cz

Fórum o autodiagnostice
Právě je 28 led 2021, 00:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 10 lis 2013, 13:28 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Ahoj. Divne. Leda by spadnul do spamu ...
Napsal jsem ti SZ.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 19 led 2014, 17:47 
Offline

Registrován: 19 led 2014, 17:36
Příspěvky: 1
Vím, že to asi není vhodný dotaz, že si mám koupit kabel od tebe, ale i tak se zeptám. Lze použít nějaký kabel k tvému SW jako jsou na ebay za pár korun:
http://www.ebay.com/itm/ELM327-USB-CAR- ... 257a89b393
či
http://www.ebay.com/itm/OBD-II-OBD2-Int ... 02&vxp=mtr
Díky.

Petr


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 20 led 2014, 15:09 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Viz. casto kladene dotazy
viewtopic.php?f=17&t=8

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 23 úno 2014, 11:26 
Offline

Registrován: 23 úno 2014, 11:02
Příspěvky: 1
Ahoj, pročítal jsem na netu kde co, ale jediné řešení je pro mne asi fordiag i s kabelem. Mám Ford Focus 1,8 TDDI, r. v. 2000 a rád bych si dělal diagnostiku sám (hlavně čtení a popř. mazání chybových kódů). Bude mi to prosím fungovat?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 23 úno 2014, 19:56 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Ano, 1.8TDDI je podporovany.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 25 úno 2014, 21:42 
Offline

Registrován: 31 srp 2012, 22:35
Příspěvky: 4
roman8480 píše:
Tomin píše:
Testuji BT moduly. Mam dva prototypy a zkousim.
Neuvazoval jsem o verzi s USB + BT, ale pokud by byl zajem ....
Jen by to asi muselo byt v jine krabici, protoze USB kabel by tam musel byt na konektor
(jako to ma napr. OpCom https://www.google.cz/search?q=opcom+in ... B800%3B800)


Verze s BT + USB se používá třeba u VAS proto, že některé funkce ( soft do řj atd.) doporučuje výrobce provádět přes USB ne přes BT, vzhledem k možnému přerušení komunikace. Ta je u BT více náchylná na přerušení.
Chtěl bych si pořídit novou verzi kabelu, mám ještě tu starou, tak bych už pořídil BT, je to pohodlnější.

Roman


Zdravím,
je něco nového ohledně BT verze?

Roman


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 05 bře 2014, 18:02 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Je dodaných pár kusů zkušební verze. Teď se testuje v praxi jestli je stabilní.
Vzhledem k tomu, že jsem žádné negativní informace neobdržel, budu v dohledné době objednávat
první sadu desek pro výrobu.
Písnu sem jakmile bude k dodání.
Cena bude cca stejná.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 03 kvě 2014, 21:39 
Offline

Registrován: 03 kvě 2014, 21:33
Příspěvky: 3
Lze použít fordiag i s kabelem pro Ford Focus 1.8 TDCI, r. v. 10/2002, model 2003? Jaká je cena?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 12 kvě 2014, 08:40 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Ano, lze. Cena je 2100,- za komplet (interface+soft.)

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 02 čer 2014, 22:58 
Offline

Registrován: 02 čer 2014, 22:36
Příspěvky: 7
Je podporovaný Ford Focus 1,6 EcoBoost 150 kW (r.v. 2012)?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz