ForDiag.cz

Fórum o autodiagnostice
Právě je 28 led 2021, 00:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 02 zář 2013, 12:38 
Offline

Registrován: 02 zář 2013, 12:32
Příspěvky: 1
Ahoj.Pujde mi kabel fordiag na mondeu mk3 tdci 85kw r.v.2003 ? moc se v tom neviznám tak se ptám.díky za odpověď.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 02 zář 2013, 21:54 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
libor píše:
jasne diky uz sem to nasel ale jak poznam zda napichnu moji rj abych potom nemel kabel doma na paradu :)


Zde je zakladni info o kabelu + sw.
http://www.fordfans.cz/phpbb3/viewtopic ... 9a1589c753

Je tam napsano ze jsou podporovane VSECHNY Zetecy, tedy vcetne tech co ridi EEC IV (tvuj pripad).

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 02 zář 2013, 21:55 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
kovix79 píše:
Ahoj.Pujde mi kabel fordiag na mondeu mk3 tdci 85kw r.v.2003 ? moc se v tom neviznám tak se ptám.díky za odpověď.


DTTO.
Ano, TDCI v MK3 Mondeu je podporovane.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 02 zář 2013, 22:53 
Offline

Registrován: 01 zář 2013, 22:52
Příspěvky: 3
Zdravím. Nechystá se nová verze kabelu? Mám o něj zájem, tak jestli se vyplatí chvilku počkat nebo můžu objednat. Jinak klobouk dolu před tebou Tomine :dance: :clap:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 05 zář 2013, 16:31 
Offline

Registrován: 28 srp 2013, 19:47
Příspěvky: 3
prosim vas jak poznam zda mi forddiag pujde na ford escort 1.6 16v zetek r.v 1997 abych ho nekupoval zbytecne dekuji za odpoved


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 06 zář 2013, 17:18 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
mvauto: chystam Bluetooth verzi. Z meho pohledu spise pro "hracicky" co to chteji take pripojovat k mobilnimu telefonu apod.
Jinak zadne zmeny HW zatim neplanuji.
A dekuji za pochvalu.

libor: vsechny Zetecy jsou podporovane. Vcetne 1.6ky.
Kabel se puvodne zacal vyvijet prave pro 1.6ku (co jsem mel) ;)

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 03 lis 2013, 21:25 
Offline

Registrován: 31 srp 2012, 22:35
Příspěvky: 4
Zdravím,
jak to vypadá s Bluetooth verzí, kdy bude a bude to fungovat také jako KKL kabel?
Bude mít také připojení USB kabelem?

Roman


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 03 lis 2013, 23:13 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 902
Testuji BT moduly. Mam dva prototypy a zkousim.
Neuvazoval jsem o verzi s USB + BT, ale pokud by byl zajem ....
Jen by to asi muselo byt v jine krabici, protoze USB kabel by tam musel byt na konektor
(jako to ma napr. OpCom https://www.google.cz/search?q=opcom+in ... B800%3B800)

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 04 lis 2013, 11:55 
Offline

Registrován: 31 srp 2012, 22:35
Příspěvky: 4
Tomin píše:
Testuji BT moduly. Mam dva prototypy a zkousim.
Neuvazoval jsem o verzi s USB + BT, ale pokud by byl zajem ....
Jen by to asi muselo byt v jine krabici, protoze USB kabel by tam musel byt na konektor
(jako to ma napr. OpCom https://www.google.cz/search?q=opcom+in ... B800%3B800)


Verze s BT + USB se používá třeba u VAS proto, že některé funkce ( soft do řj atd.) doporučuje výrobce provádět přes USB ne přes BT, vzhledem k možnému přerušení komunikace. Ta je u BT více náchylná na přerušení.
Chtěl bych si pořídit novou verzi kabelu, mám ještě tu starou, tak bych už pořídil BT, je to pohodlnější.

Roman


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kábel pre fordiag kde
PříspěvekNapsal: 06 lis 2013, 12:50 
Offline

Registrován: 06 lis 2013, 12:40
Příspěvky: 3
Zdravím, 27.10. som písal na fordiag at fordiag.cz ze mam zaujem o kabel, ale nedostal som odpoved.
Ako je ho mozne objednat na Slovensko?

_________________
Ford C-Max Ecoboost 1.6 110kW


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz