ForDiag.cz

Fórum o autodiagnostice
Právě je 24 zář 2019, 10:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ForDiag v4.13 - nefunguje MSCAN
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2018, 21:46 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 870
12/2017 se muze tento problem tykat.
Pokud je integrovany obvod u odporu typu TJA1057 a odpor ma napis 473 (47k), je velka sance na problem.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ForDiag v4.13 - nefunguje MSCAN
PříspěvekNapsal: 19 čer 2018, 10:55 
Offline

Registrován: 02 srp 2013, 23:58
Příspěvky: 47
Zdravím admina,mohu poprosit o adresu a podmínky kam zaslat kabel na aktualizaci firmware? Díky David

_________________
Mondeo 2001 Duratec 2.0
Focus 2001 Zetec 1,6


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ForDiag v4.13 - nefunguje MSCAN
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2019, 13:53 
Offline

Registrován: 05 říj 2014, 11:57
Příspěvky: 15
Zdravim,Tomine tak po pul roce jsem se odhodlal zase neco resit ohledne nepripojeni ke GEMu.Otevrel jsem kabel a mam tam odpor 470.Je to mozny duvod proc se mi nechce pripojit?
Pro jistotu pisu znova typ auta.Ford focus MK1 rok 2002.Po faceliftu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ForDiag v4.13 - nefunguje MSCAN
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2019, 10:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 870
Ahoj.

MS-CAN na Focusu MK1 vubec neni, co vim. Toto tema nemuze souviset s Tvym problemem.
GEM by mel byt na ISO sbernici. Muzes pripojit napr. ABS ? To je take na ISO.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ForDiag v4.13 - nefunguje MSCAN
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2019, 10:52 
Offline

Registrován: 27 pro 2017, 12:14
Příspěvky: 17
Ja treba ABS pripojím a do GEMu se nedostanu a Fordiag kabelem pres Forscan v pohode.Interface semaktualizoval na 4.15v.Nechápu proč me nepustí do GEMU Mondeo 2005.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ForDiag v4.13 - nefunguje MSCAN
PříspěvekNapsal: 19 čer 2019, 14:19 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2012, 19:56
Příspěvky: 870
Jenci: nemas prosim Fordiag_com.log soubor na disku ? (zapnute v nastaveni Fordiag "Zapis komunikacnich dat")
Pokud ano, posli mi jej prosim. Dekuji predem.

_________________
Tomas, fordiag (at) fordiag.cz
Mondeo 2.5T I5 Ghia Duratec volvotop
Mondeo 1.8 16V Ghia Zetec blacktop


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz